Ansikte

Ansiktskirurgi

Ansiktskirurgi är ett kirurgiskt ingrepp som förbättrar utseendet på ansikte och hals. Det kan ta itu med effekterna av åldrande, genetik och livsstilsfaktorer på huden och kan hjälpa till att återställa ett mer ungdomligt och fräscht utseende.

 

Vår klinik erbjuder den senaste tekniken och teknologin för att uppnå naturliga resultat som är skräddarsydda för varje patients unika behov.

 

Vårt team av erfarna plastikkirurger kommer att arbeta med dig för att skapa en personlig behandlingsplan som löser dina specifika problem. Om du är intresserad av ansiktskirurgi inbjuder vi dig att boka en konsultation för att lära dig mer om proceduren och hur den kan hjälpa dig att uppnå ditt önskade utseende.

Vårt sortiment

Öronplastik

Vi har utvecklat tekniker under många år för att kunna lösa patienters missnöje med örats vinklar, form och läge. Operationen är förknippad med väldigt få risker. På konsultationen får du höra vad som lämpar sig bäst för dig samt vad du kan förvänta dig för resultat utifrån den metod som valts för just dig. Den valda tekniken skall bestämmas av dina behov och ditt önskemål tillsammans med din specialist i plastikkirurgi.

Näsplastik

Rhinoplastik är en kirurgisk förändring av näsans form. Det är ett av de mest efterfrågade ingreppen och Oranos Plastic Surgery har en lång och gedigen erfarenhet av denna typ av operation.

Ögonlocksplastik/Ögonplastik

Ögonlockskirurgi är ett av de vanligaste ingreppen som utförs på Oranos Plastic Surgery. Vid konsultationen får du veta vad som är bäst lämpat för dig och vilka resultat du kan förvänta dig utifrån den metod som valts för dig.

Fettransplantation

Vi arbetar med ett flertal olika metoder för fettransplantation beroende på patientens önskemål, förutsättningar och behandlingsområde. Mindre fettransplantationer i till exempel ansikte görs för hand med kanyl och gäller det en stussförstoring eller bröstförstoring så använder vi ofta av extra utrustning. Fettransplantation passar bland annat för läppförstoring, förstoring av kindben, utjämning av mindre eller större gropar i huden eller på kroppen efter tidigare operationer eller skador. Det kan också användas för bröstförstoring med eget fett, stussförstoring, kroppsomformning, vid ansiktslyftning samt vid andra rekonstruktiva och föryngrande ingrepp. Många gånger använder man även kroppseget fett till andra typer av operationer.

Kind och hakimplantat

Kindimplantat eller hakimplantat används för att ge symmetri och ett fylligare utseende. De sätts in genom munnen för att undvika ärr på utsidan. Implantaten finns i olika storlekar som anpassas till ditt ansikte och dina önskemål. De består av silikon och är mycket säkra att använda. Stygnen försvinner av sig själva och ingreppet sker i regel under sedering

Ansiktslyft

En ansiktslyft är ett plastikkirurgiskt ingrepp där man använder kirurgiska metoder som kombinerar åtstramning av slappa muskler och senor, fetttransplantation för volym, hudföryngring med peeling eller laser och fyllmedel för att återskapa ett ungdomligt utseende. Ingreppet kan kombineras med ett nacklyft, hakimplantat och fettsugning på hals och kinder för ytterligare förbättringar. Vi kombinerar medicinskt beprövade metoder som är både säkra och effektiva och skräddarsyr en lösning som passar bäst för ditt ansikte och dina önskemål.

Kom i kontakt med oss

Boka en kostnadsfri konsultation och träffa en specialist.

De bästa internationella specialisterna

De bästa internationella specialisterna med lång erfarenhet som ger dig de bästa resultaten att vara mycket nöjda med.