Skönhetsbehandlingar

Varför Oranos Skönhetsbehandlingar?

På Oranos erbjuder vi ett brett utbud av skönhetsbehandlingar för att hjälpa dig att uppnå din önskade look. Vårt team av erfarna proffs kan hjälpa dig att hantera en mängd olika problem, inklusive rynkor, fina linjer, akne, ojämn hudton och mer.

Våra icke-kirurgiska alternativ inkluderar Botox och fillers för att jämna ut rynkor, laser hudförnyelse för att förbättra textur och ton, och kemisk peeling för att fräscha upp huden. Vi erbjuder också en mängd olika kirurgiska ingrepp som ansiktslyftning, ögonlockskirurgi och fettöverföring, vilket kan hjälpa till att förbättra ansiktets konturer och återställa ett mer ungdomligt utseende.

Vi tar ett personligt förhållningssätt till skönhetsbehandlingar och arbetar med dig för att skapa en skräddarsydd plan som adresserar dina specifika problem och mål. Om du är intresserad av att lära dig mer om de behandlingar vi erbjuder, vänligen boka en konsultation för att diskutera dina alternativ.

Vårt sortiment

Microdermabrasion

Denna behandling fräschar upp och föryngrar huden. Metoden minskar ojämnheter och minskar fina linjer och passar bland annat för fet och oren hud, stora porer, pigmentförändringar, ljusa ärrbildning, bristningar samt solskadad och åldrad hud. Vid mikrodermabrasion använder vi ett minimalt slipande instrument som försiktigt slipar huden och avlägsnar det tjockare, ojämna yttre lagret. Tekniken bidrar till att öka kollagenet i huden, vilket resulterar i en yngre och fräschare hud.

Kemisk peeling

Kemisk peeling är egentligen en samlingsbeteckning för flera olika behandlingar där aktiva substanser appliceras på huden för hudföryngring och hudförbättring. En av de vanligaste typerna är AHA-peeling, där främst glykolsyra och mjölksyra är de aktiva substanserna. Oranos erbjuder flera olika typer av kemisk peeling – från en mild peeling-effekt till en starkare behandling med en mer föryngrande och uppstramande effekt. Kemisk peeling-behandling hjälper till att ta bort skadade hudceller och orenheter på hudytan och ner i porerna. Behandlingen påskyndar även cellförnyelsen i huden och ger fräschare, slätare hud med ökad lyster.

Microneedling

På Oranos erbjuder vi microneedling med ClinicPen-EPN för både hud och hår. Som hudbehandling har den vitaliserande effekt och stimulerar hudens kvalitet från insidan och ut. ClinicPen-EPN är en ny teknik som kombinerar microneedling och elektroporering, där små vibrerande nålhuvuden skapar mikrokanaler i huden som gör att det serum eller NCTF (New Cellular Treatment Factor) som appliceras samt arbetas in på djupet. Elektroporeringen som sker samtidigt gör att serumet utsätts för ett elektroniskt fält som öppnar upp cellmembranen och gör att serumet kan passera in i cellerna för en djupgående effekt.

Radio Frequency (RF)

Epilia RF-hudåtstramning är ett bra sätt att behandla slapp och åldrad hud, förstorade porer och trött hud som saknar lyster. Radiovågor skapar lokal uppvärmning av kollagenfibrerna, vilket stimulerar vävnaden att producera ökad mängd kollagen som fyller ut rynkor och linjer som uppstått till följd av förlorat kollagenprotein. Tekniken rekommenderas för alla hudtyper. Den är helt säker och görs utan bedövning – inga sår, inga ärr och ingen konvalescens. Oftast märks resultat omedelbart och full effekt uppnås redan efter 1-2 dagar, vilket gör metoden optimal som ”snabbfix”.

Fractional C02-laser

Fraktionerad koldioxidlaser är ett genombrott inom estetisk laserbehandling för att föryngra och reparera huden. Istället för att skala av huden med traditionell laserslipning, skapar koldioxidlaser miljontals behandlingspunkter som omges av orörd hud. Därför går läkningen snabbt. Behandlingen utnyttjar kroppens naturliga läkningsprocesser som skapar ny, friskare och mer följsam hud. Varje laserpunkt avlägsnar gamla pigmenterade hudceller från ytan och når samtidigt ner på djupet i huden, där nybildning av kollagen stimuleras för ökad elasticitet och huduppstramning. Fraktionerad koldioxidlaser passar den som vill få bort pigmentförändringar, ärrvävnad eller föryngra huden och få uppstramning och fin lyster.

Vampyr Lift PRP Ansikte

PRP är en metod där vi utvinner din egen blodplasma som sedan injiceras ytligt i huden med mycket tunna nålar. Plasman innehåller tillväxtfaktorer som stimulerar cellförnyelsen och mjukar upp huden, gör den jämnare och ger den mer lyster. Rynkor och linjer beror på att kollagen och elastin försvunnit ur huden. Vid mindre rynkor kan PRP få huden att producera mer kollagen och därigenom jämna till rynkan så att huden får ett jämnare utseende. Det tar någon månad innan kroppen stimuleras till att producera eget kollagen, men att få finare lyster går relativt snabbt och är något de flesta upplever inom någon vecka.

Vitamincocktail ansikte

Oranos vitaliserande cocktails består av hyaluronsyra, vitaminer, antioxidanter och mineraler som absorberas direkt i huden. Under behandlingen skapas mikroskopiska kanaler som underlättar upptaget av de aktiva ämnena även i mer djupgående hudlager för att stimulera produktionen av kollagen och elastin. Behandlingen minskar linjer, ärr och ger din hud ökad lyster och elasticitet – och på längre sikt även fastare och mer ungdomlig hud.

Ansiktsbehandlingar

På Oranos erbjuder vi en rad olika ansiktsbehandlingspaket som är utformade efter dina behov. Kontakta oss för att få mer information.

Kom i kontakt med oss

Boka en kostnadsfri konsultation och träffa en specialist.

De bästa internationella specialisterna

De bästa internationella specialisterna med lång erfarenhet som ger dig de bästa resultaten att vara mycket nöjda med.