Viktminskning

Snabb viktminskning utan invasiv kirurgi

Är du överviktig med ett BMI på över 27 och har du funderat på överviktskirurgi? I så fall kan en magballong eller gastric bypass-operation vara den optimala lösningen för dig. Magkirurgi eller införande av magballong kan beskrivas som en fetmabehandling som är ett icke-kirurgiskt ingrepp och helt smärtfritt. Dessa behandlingar begränsar utrymmet i magen vilket minskar ditt totala matintag.

✓ Vid en fetmaoperation minskas utrymmet i magsäcken antingen med en magballong eller genom att minimera storleken eller formen på magen
✓ Ingreppen är enkla och tar inte lång tid och du är hemma samma dag
✓ Ett icke-kirurgiskt ingrepp som inte kräver snitt på kroppen.
✓ Våra dietister har lång erfarenhet av näringsrådgivning som hjälper dig att lägga upp en plan efter behandlingen
✓ Vi hjälper dig att komma igång med träningen med ett skräddarsytt träningsprogram.

Vårt sortiment

Gastroplastik

Gastroplastik betyder att man ändrar volymen eller formen på magen (eller båda). Vid endoskopisk gastroplastik (ESG) ändras både magsformen och volymen genom att vika magsäcken. ESG är en enkel operation som kan beskrivas som ett icke-kirurgiskt ingrepp, eftersom man inte behöver göra ett kirurgiskt snitt på patientens kropp.

Själva proceduren utförs genom att infoga endoskopet genom munnen och ner i magen, där magen sedan sys ihop från insidan. Ingen vävnad kommer att klippas ut eller tas bort när som helst under proceduren, vilket avsevärt minskar risken för efterföljande komplikationer. Efter ingreppet minskar magen vanligtvis med 40-50% jämfört med den ursprungliga storleken.

Spatz Balloon

Spatz3 Adjustable Gastric Balloon är en icke-kirurgisk behandling för viktminskning som hjälper dig att gå ner i vikt och återfå kontrollen över din hälsa. Används i harmoni med en professionellt övervakad program för beteendemodifikation och kost, kan det hjälpa dig att uppnå och behålla de hälso- och estetiska fördelar som är förknippade med viktminskning. Den revolutionerande justerbara ballongbehandlingen för viktminskning möjliggör justering av ballongvolymen och längre implantationstid – funktioner som är exklusiva för Spatz3 Adjustable Gastric Balloon.

Kom i kontakt med oss

Boka en kostnadsfri konsultation och träffa en specialist.

De bästa internationella specialisterna

De bästa internationella specialisterna med lång erfarenhet som ger dig de bästa resultaten att vara mycket nöjda med.