Dr. Badal Sheikho Rashu

Dr. Badal Sheikho Rashu

Specialistläkare i urologi.

Badal Sheikho Rashu

Jag är en urologkonsultkirurg med över 15 års akademisk och klinisk erfarenhet. Jag är för närvarande överläkare för urologisk njurteam på Herlev University Hospital, Köpenhamn, Danmark. Jag är även konsult på Capio Privat Hospital och klinisk föreläsning vid Köpenhamns Universitet. Mitt erfarenhetsområde och höga subspecialitet är öppen-, robot- och laparoskopi-, njur- och binjurekirurgi.

 

Dessutom har jag tillhandahållit diagnostik samt medicinsk och kirurgisk behandling av urinvägsproblem hos män och kvinnor, urinvägsinfektioner och inkontinens, urinrörsförträngningar. När det gäller män har jag erfarenhet av att behandla sjukdomar i prostata, penis och pung samt erektil dysfunktion. När det gäller barn har jag erfarenhet av att behandla och operera phimosis, ljumskbråck och retention av testiklar.

 

Dessutom har jag mångårig erfarenhet av endourologi och nedre urinvägskirurgi. Jag har banat väg för några av de innovativa teknikerna inom robotkirurgi under de senaste 15 åren. Jag tror på ett multidisciplinärt förhållningssätt till urologisk cancer och integration av klinisk och forskning i klinisk och akademisk praktik. Min prioritet är att säkerställa patienternas hälsa, behandlingsframsteg och återhämtning. Jag erbjuder hela spektrumet av behandling, från initial diagnos till behandling av ovanstående sjukdom och urologiska tillstånd och efterföljande uppföljning.