Dr. Marcus Gerlee

Dr. Gerlee

Specialist inom Plastikkirurg

Dr. Marcus Gerlee

Plastikkirurgen Dr Marcus Gerlee är utbildad som läkare vid Lunds Universitet åren 1972-1978. Efter specialistutbildning i allmänkirurgi och plastikkirurgi vid ett antal svenska sjukhus påbörjade han sin privata bana 1986 med en praktiserande verksamhet inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi som den han driver idag.

 

Dr Gerlee`s brinnande intresse för estetisk plastikkirurgi har resulterat i flitigt resande i världen i jakten på de bästa lärarna och de säkraste operationsmetoderna. Lärosäten som har besökts i samband med kurser och auskultationer har varit många. En del på nära håll i Skandinavien och Europa, andra långt bort i USA, Fjärran Öster och Sydamerika. Läromästarna har varit Prof. Jaume Planas , Barcelona, Dr Thomas Rees, NYC, Dr Bernard L.Kaye, Jacksonville, Florida, Prof.Madeleine Lejour, Brussels och Prof. Paul K. McKissock, Glasgow för att nämna några. 

 

Banracing med veteranbil är Dr Gerlee´s kanske något udda fritidssysselsättning, dock även där, precis som vid all plastikkirurgi, räknas säkerheten högt.