Vad är Femitight?

FemiTight™ är en icke-kirurgisk labial korrigering där vi använder fraktionerad CO2-laser. Behandlingen ger fastare vaginalvävnad genom att återställa den yttersta ytan och avlägsna skadad vävnad. Detta stimulerar produktionen av kollagen och elastin, vilket ger uppstramningsresultat som fortsätter utvecklas under flera månader. Patienten kan se fram emot varaktig förbättring av utseendet på labia.

Vad kan jag förvänta mig under behandlingen?

Du kan uppleva en mild uppvärmningskänsla, men de flesta patienter har inga problem att slappna av under behandling och tycker att metoden är bekväm. En FemiTight™-behandling tar mindre än 30 minuter att slutföra.

Vad kan jag förvänta mig efter behandlingen?

Våra patienter älskar FemiTight™-behandlingen eftersom det inte krävs någon återhämtningstid. Du kommer kunna återgå till jobbet och alla normala aktiviteter omedelbart efter behandlingen.

Det kan ta några veckor innan effekterna av behandlingen blir märkbara. Resultaten från FemiTight™ fortsätter att förbättras i upp till 6 månader då kollagen och elastin fortsätter att återställa vävnaden i labia. Vanligtvis märker patienter de mest betydande resultaten 2-3 månader efter behandling. I ett fåtal fall behövs upprepade behandlingstillfällen för att nå önskat resultat.

 

Hur kan du komma i kontakt med oss ?

Boka tid Kontakta oss
Femitight Estetiska skönhetsbehandlingar

Femitight™

Lorem ipsum dolor sit amet...

Operationstid 30 minuter
Pris: 3000kr

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG

  • Uppstramning och förbättrat utseende av yttre blygdläppar
  • Fasthet och fyllighet
  • Förbättring av den sexuella hälsan och samlivet
 

FÖRDELAR MED FEMITIGHT™

  • Icke-kirurgisk behandling
  • Effektiv
  • Säker
  • Utan obehag

Drottninggatan 42 Helsingborg

Preliminär bedömning

Du kan här översända bilder för en preliminär bedömning kring vilken typ av ingrepp vi rekommenderar och även en preliminär prisuppgift.
Pris och behandlingsmetod kan fastslås först efter en konsultation och en preliminär bedömning är inte bindande för Oranos Plastikkirurgi. Den slutgiltiga bedömningen, priset för ingreppet och behandlingsalternativ lämnas inte förrän konsultation genomförts.

KONTAKTA OSS

Steg för att få vad du önskar

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt