Vad är g-punkt augmentation?

Behandlingen bygger på att injicera hyaluronsyra i patientens g-punkt. Den aktiva substansen fyller området, får g-punkten att stråla utåt och ökar dess volym. Ingreppet är enkelt och tar normalt 45-60 minuter. Du kan omedelbart återgå till ett normalt liv.


Trots att kroppen absorberar hyaluronsyran efter ett tag, förblir g-punkten aktiverad och du kommer inte att behöva ytterligare injektioner senare.

Vad är g-punkten?

G-punkten (även kallad Gräfenberg-fläcken efter den tyske gynekologen Ernst Gräfenberg) är ett erogent område i vagina, som vid stimulering kan ge stark sexuell upphetsning, kraftfulla orgasmer och potentiellt kvinnlig utlösning. G-punkten rapporteras vara ett mycket känsligt område som sitter 5-8 cm upp på den främre vaginalväggen mellan vaginalöppningen och urinröret.

Även om g-punkten har studerats sedan 1940-talet kvarstår oenighet om dess exakta struktur, definition och plats. Den kan vara en förlängning av klitoris som i samverkan med klitoris ligger till grund för vaginala orgasmer. Vetenskapligt underlag bygger huvudsakligen på kvinnors egna vittnesmål om sexuell njutning.

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED G-PUNKT AUGMENTATION

Hur kan du komma i kontakt med oss ?

Boka tid Kontakta oss

G-punkt augmentation

Kostnad & Info

Operationstid fr. 45 minuter
Pris: 4000kr

Drottninggatan 42 Helsingborg

Preliminär bedömning

Du kan här översända bilder för en preliminär bedömning kring vilken typ av ingrepp vi rekommenderar och även en preliminär prisuppgift.
Pris och behandlingsmetod kan fastslås först efter en konsultation och en preliminär bedömning är inte bindande för Oranos Plastikkirurgi. Den slutgiltiga bedömningen, priset för ingreppet och behandlingsalternativ lämnas inte förrän konsultation genomförts.

KONTAKTA OSS

Steg för att få vad du önskar

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt