Gynekologi

Oranos gynekologi

På Oranos erbjuder vi ett omfattande utbud av gynekologiska tjänster, inklusive rutinkontroller, cellprov och rådgivning kring preventivmedel.

 

Vi erbjuder också en mängd olika icke-kirurgiska och kirurgiska alternativ för estetisk gynekologi som laser vaginal föryngring, blygdläppsplastik och vaginoplastik. Dessa procedurer kan förbättra självförtroendet, öka sexuell tillfredsställelse och korrigera funktionella problem.

 

Vårt team av erfarna gynekologer och estetiska specialister är dedikerade till att tillhandahålla kvalitetsvård och personliga behandlingsplaner för varje patient.

 

Vi tar ett helhetsgrepp och tar hänsyn till våra patienters fysiska, känslomässiga och psykologiska välbefinnande. Om du är intresserad av att lära dig mer om gynekologi och estetisk gynekologi och de behandlingar vi erbjuder, vänligen boka en konsultation med vår specialist.

 

✓ Gynekologisk mottagning
✓ Estetiska gynekologiska behandlingar

Våra behandlingar

Vi erbjuder dig de bästa och senaste gynekologiska ingreppen med de senaste metoderna, utrustningen och de bästa säkra metoderna.

Dr. Etidal Hameed

Dr. Etidal Hameed

Leg. läkare

Har lång erfarenhet både i den privata och offentliga vården.

Dr. Selma Mowazi

Specialistläkare i Gynekologi & Obstetrik

De bästa nordiska specialisterna i gynekologi

Dr Selma Mowazi är specialist i gynekologi och även i obstetrik, vilket inkluderar tillstånd under och efter graviditet samt förlossning. Dr Selma har varit specialistläkare i tjugo år. Utbildad och aktiv i både Irak och i Sverige. Hon har arbetat bl.a. på Karolinska Sjukhuset, Capio Citykliniken och på Kvinnokliniken vid Skånes Universitetssjukhus.

 

Dr Selma, är utbildad inom estetisk gynekologi och är en populär specialistläkare med gedigen erfarenhet av att hjälpa kvinnor med bukproblem, både funktionellt och estetiskt.

 

Hon talar flera språk flytande, såsom arabiska, svenska och engelska. Dr. Selma är en senior medlem i European Society of Aesthetic Gynecology (ESAG).