Gynekologisk mottagning

På vår gynekologiska mottagning är Dr Selma Mowazi specialist i gynekologi och även i obstetrik, vilket innefattar tillstånd under och efter graviditet och förlossning.

 

Dr Selma har varit specialistläkare i tjugo år. Utbildad och aktiv i både Irak och i Sverige. Hon har arbetat bl.a. på Karolinska Sjukhuset, Capio Citykliniken och på Kvinnokliniken vid Skånes Universitetssjukhus. Hon har även tidigare drivit den väldigt uppskattade kliniken Lotuskliniken. 

 

Här på Oranos Clinic hjälper hon och Dr. Etidal Hameed dig med flera olika typer av undersökningar och behandlingar utifrån lång erfarenhet och stort yrkeskunnande. Kontakta oss gärna vid frågor eller konsultation så hjälper vi dig med ditt behov. 

Vi kan hjälpa dig med:

Dr. Etidal Hameed

Dr. Etidal Hameed

Leg. läkare

Har lång erfarenhet både i den privata och offentliga vården.

Dr. Selma Mowazi

Specialistläkare i Gynekologi & Obstetrik

De bästa nordiska specialisterna i gynekologi

Dr Selma Mowazi är specialist i gynekologi och även i obstetrik, vilket inkluderar tillstånd under och efter graviditet samt förlossning. Dr Selma har varit specialistläkare i tjugo år. Utbildad och aktiv i både Irak och i Sverige. Hon har arbetat bl.a. på Karolinska Sjukhuset, Capio Citykliniken och på Kvinnokliniken vid Skånes Universitetssjukhus.

 

Dr Selma, är utbildad inom estetisk gynekologi och är en populär specialistläkare med gedigen erfarenhet av att hjälpa kvinnor med bukproblem, både funktionellt och estetiskt.

 

Hon talar flera språk flytande, såsom arabiska, svenska och engelska. Dr. Selma är en senior medlem i European Society of Aesthetic Gynecology (ESAG).