Hårborttagning med laser och RF

Den här behandlingen kombinerar laser- och radiofrekvensbehandling för permanent hårborttagning av alla hårtyper, även ljust/grått hår.

Epilia diodlaser med RF är en behandling som gör det möjligt att utföra permanent hårborttagning av alla hårtyper. Stora områden kan behandlas väldigt snabbt, betydligt snabbare än med IPL-teknik. Metoden är även väldigt säker och närmast smärtfri tack vare maskinens inbyggda kylsystem som gör risken för brännskador obefintlig.

Behandling med Epilia diodlaser med RF bidrar dessutom till hudåtstramning och reducering av rynkor på behandlingsområdet.

Konsultation

Vid en konsultation går vi igenom dina förutsättningar för behandlingen och vilka förväntningar du har på slutresultatet. Vi kartlägger samtidigt din medicinska status och eventuell medicinering för att säkerställa att behandling med laser kan utföras. Konsultationen kostar 200 kr.

 

Hur kan du komma i kontakt med oss ?

Boka tid Kontakta oss
Hårborttagning med laser och RF

Hårborttagning med laser och RF

Kostnad & Info

Behandlingstid fr. 20 min
Pris: fr. 350kr 

Preliminär bedömning

Du kan här översända bilder för en preliminär bedömning kring vilken typ av ingrepp vi rekommenderar och även en preliminär prisuppgift.
Pris och behandlingsmetod kan fastslås först efter en konsultation och en preliminär bedömning är inte bindande för Oranos Plastikkirurgi. Den slutgiltiga bedömningen, priset för ingreppet och behandlingsalternativ lämnas inte förrän konsultation genomförts.

KONTAKTA OSS

Steg för att få vad du önskar

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt

     

    Drottninggatan 42 Helsingborg