Ärrplastik

Vi på Oranos hårtransplantion erbjuder ärrförminskning, ärrborttagning och FUE hårtransplantation på ärret, främst för de som har ärrbildning på hårbotten. Med många års erfarenhet av ärrplastik bakom oss har vi gjort ärrförminskning för olycksfall och ärrbildning efter hårtransplantationer med stor framgång.

Det nya ärret efter operationen blir minimalt och lätt täckt av kortklippt hår. Vi använder oss också av FUE metoden för att plocka önskade hårsäckar sedan planteras dessa på ärret för att dölja den. Resultatet blir att man kan täcka ärret när man har kortklippt hår.

Hur går denna hårtransplantation till?

När du gör en hårtransplantation för att täcka över ärr jobbar man oftast med ganska små områden. Man rakar då en liten ruta i donationsområdet i nacken och plockar ut så kallade grafts, det vill säga grupper med hårsäckar. Dessa grafts flyttas sedan till området med ärrvävnad som ska döljas. Hårtransplantationen kompletteras sedan med en PRP-injektion för bästa resultat. Ibland kan ärrvävnaden vara så pass tjock att det behövs PRP-behandling innan ingreppet för att skapa blodtillförsel till området.

Olika typer av hårtransplantationer som täcker ärr:

  • Hårtransplantation för att dölja ärr på huvudet.
  • Skäggtransplantation för att dölja ärr i ansiktet, som på kinden, hakan eller överläppen.
  • Ögonbrynstransplantation för att dölja ärr över ögonbrynen.
 

Hur kan du komma i kontakt med oss ?

Boka tid Kontakta oss

Ärrplastik

Kostnad & Info

Operationstid Beroende på behandlingsområde
Bedövning Sedering
Pris: fr. 43.000:-

Before Image After Image

Drottninggatan 42 Helsingborg

 

Preliminär bedömning

Du kan här översända bilder för en preliminär bedömning kring vilken typ av ingrepp vi rekommenderar och även en preliminär prisuppgift.
Pris och behandlingsmetod kan fastslås först efter en konsultation och en preliminär bedömning är inte bindande för Oranos Plastikkirurgi. Den slutgiltiga bedömningen, priset för ingreppet och behandlingsalternativ lämnas inte förrän konsultation genomförts.

KONTAKTA OSS

Steg för att få vad du önskar

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt