Vi på Oranos hårtransplantation  är erfarna på alla typer av FUE. Med hårtransplantation FUE kan vi hjälpa dig får en mer täckande mustasch och skäggväxt. 

Att transplantera hår från nacken och bygga ett tjockare och fylligare skägg är något vi har gjort under många år. Principen är densamma som för en vanlig hårtransplantation – vi flyttar hår från nacken med FUE-tekniken. Det vill säga, vi plockar ut ett hårstrå i taget och planterar in det i området där du önskar ett tätare skägg.

På 3 till 4 månader har skägget börjat växa och kommer att se tätare ut. Maximalt resultat uppnås efter 12 månader då hårsäckarna fått full växthastighet och hårstråna fått full tjocklek.

Gör din skäggtransplantation hos Oranos hårtransplantation 

Vi är specialister på hår, med lång erfarenhet av transplantationer av skägg.

  • Vi använder FUE-metoden, en modern och säker teknik för att transplantera hår.
  • Under en konsultation inför din skäggtransplantation kommer vi att diskutera just dina förutsättningar och förväntat resultat.

Hur kan du komma i kontakt med oss ?

Boka tid Kontakta oss
FUE, Hårtransplantation, prislista, priser, pris

Hårtransplantation FUE Mustasch & skägg

Kostnad & Info

Behandlingstid Beroende på behandlingsstorlek
Bedövning Sedering
Pris: fr. 43.000:-

Drottninggatan 42 Helsingborg

Preliminär bedömning

Du kan här översända bilder för en preliminär bedömning kring vilken typ av ingrepp vi rekommenderar och även en preliminär prisuppgift.
Pris och behandlingsmetod kan fastslås först efter en konsultation och en preliminär bedömning är inte bindande för Oranos Plastikkirurgi. Den slutgiltiga bedömningen, priset för ingreppet och behandlingsalternativ lämnas inte förrän konsultation genomförts.

KONTAKTA OSS

Steg för att få vad du önskar

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt