Vi på Oranos hårtransplantation är de enda i hela Sverige som kan utföra en hårtransplantation FUE för ögonbryn. Vi kan hjälpa dig att få tillbaka ditt ögonbryn och detta gör vi med en FUE hårtransplantation. Genom att noggrant välja ut de hårsäckarna som är mest lämplig för ögonbrynstransplantation ger vi dig en helt naturlig look efter din operation.

Ögonbrynshårtransplantation skiljer lite från den vanliga FUE hårtransplantationen. Ögonbryn växer i enskilda hårstrå och vinklar sig annorlunda från hårväxt på andra delar av kroppen. De är få hårstrå men de har stor betydelse för ens utseende. Med hänsyn till detta är det extremt viktigt att man väljer en kirurg med stor erfarenhet och finess.  ​

 

Hur kan du komma i kontakt med oss ?

Boka tid Kontakta oss
FUE, Hårtransplantation

Hårtransplantation FUE ögonbryn

Kostnad & Info

Operationstid Beroende på behandlingsområde
Bedövning Sedering
Pris: fr. 25.000:-

Drottninggatan 42 Helsingborg

Preliminär bedömning

Du kan här översända bilder för en preliminär bedömning kring vilken typ av ingrepp vi rekommenderar och även en preliminär prisuppgift.
Pris och behandlingsmetod kan fastslås först efter en konsultation och en preliminär bedömning är inte bindande för Oranos Plastikkirurgi. Den slutgiltiga bedömningen, priset för ingreppet och behandlingsalternativ lämnas inte förrän konsultation genomförts.

KONTAKTA OSS

Steg för att få vad du önskar

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt