Vad är förlossningsskador?

Det är en stor omställning att föda barn, något som förändrar våra kroppar. I samband med förlossning uppstår dessvärre också skador ibland. Skadorna kan läka av sig själv men i vissa fall kan man behöva hjälp. Att återhämta sig både fysiskt och psykiskt är olika för varje mamma och kan ta olika lång tid.

Hur går man vidare?

Förlossningsskador kan variera väldigt mycket. Därför är den inledande konsultationen med Dr. Selma Mowazi så betydelsefull för att få en lösning till det bättre. Vanliga problem som våra patienter vill ha hjälp med är exempelvis felläkt eller felsydd operation, ärrvävnad, borttagning av hudflik och skador på blygdläpparna.

Vid konsultationen går vi noggrant igenom din allmänhälsa och tittar närmare på ditt specifika problem. Vi samtalar också om dina förväntningar på slutresultatet – sen kan processen sättas igång.

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED KORRIGERING AV FÖRLOSSNINGSSKADOR

 

Hur kan du komma i kontakt med oss ?

Boka tid Kontakta oss
Korrigering av förlossningsskador, Estetiska skönhetsbehandlingar

Korrigering av förlossningsskador

Kostnad & Info

Operationstid 90 – 120 minuter
Sjukskrivning 1-2 veckor
Bedövning Narkos, i undantagsfall sedering
Pris: 36.000:-

Drottninggatan 42 Helsingborg

Preliminär bedömning

Du kan här översända bilder för en preliminär bedömning kring vilken typ av ingrepp vi rekommenderar och även en preliminär prisuppgift.
Pris och behandlingsmetod kan fastslås först efter en konsultation och en preliminär bedömning är inte bindande för Oranos Plastikkirurgi. Den slutgiltiga bedömningen, priset för ingreppet och behandlingsalternativ lämnas inte förrän konsultation genomförts.

KONTAKTA OSS

Steg för att få vad du önskar

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt