Hur går minskning av klitoriskappan till?

Många kvinnor söker sig till Lotuskliniken för att få hjälp med minskning av klitoriskappan då de upplever problem med hygien och samliv, eller bara inte gillar utseendet. Förminskning av klitoriskappan är ett kirurgiskt ingrepp där man tar bort en del av hudvecken på båda sidor av klitoriskappan, i samband med operationen kan man även ge klitoris ett lyft.

Vill du veta mer om minskning av klitoriskappan?

För att ta reda på om minskning av klitoriskappan är något som passar dig, bokar du en konsultation med Dr Selma Mowazi på Lotuskliniken. Om bedömningen visar att ingreppet är lämpligt bestämmer vi tillsammans ett datum för operation på vår intimkirurgiska klinik. Ingreppet utförs med lokalbedövning, så du behöver inte känna någonting under operationen.

 

Hur kan du komma i kontakt med oss ?

Boka tid Kontakta oss
Minskning av klitoriskappan

Minskning av klitoriskappan

Kostnad & Info

Operationstid 90 – 120 minuter
Sjukskrivning 1-2 veckor
Bedövning Narkos, i undantagsfall sedering
Pris: 36.000:-

Drottninggatan 42 Helsingborg

Preliminär bedömning

Du kan här översända bilder för en preliminär bedömning kring vilken typ av ingrepp vi rekommenderar och även en preliminär prisuppgift.
Pris och behandlingsmetod kan fastslås först efter en konsultation och en preliminär bedömning är inte bindande för Oranos Plastikkirurgi. Den slutgiltiga bedömningen, priset för ingreppet och behandlingsalternativ lämnas inte förrän konsultation genomförts.

KONTAKTA OSS

Steg för att få vad du önskar

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt