Vad är labiaplastik?

När kvinnor åldras, efter förlossning eller vid viktminskning är det vanligt att förslappning av blygdläpparna sker, vilket ibland leder till hämmat sexualliv, problem med hudinfektioner och skavsår. Detta ska ingen kvinna behöva leva med och går att åtgärda kirurgiskt.

Det kan också vara så att du bara önskar åtgärda blygdläpparnas utseende av estetiska skäl.

Labiaplastik kan utföras både på de större yttre blygdläpparna (labia majora) och de inre blygdläpparna (labia minora). Vid labiaplastik förändras storleken eller formen på labia, även asymmetrier kan åtgärdas. Ingreppet kan kombineras med vaginoplastik för önskat resultat.

Vill du veta mer om labiaplastik?

För att ta reda på om labiaplastik är ett passande ingrepp för dig, bokar du en konsultation med Dr Selma Mowazi på Lotuskliniken. Om labiaplastik är lämpligt bestämmer vi tillsammans ett datum för operation på vår intimkirurgiska klinik. Ingreppet tar ca 45 minuter och utförs med lokalbedövning, så du behöver inte känna någonting under operationen.

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED LABIAPLASTIK

Hur kan du komma i kontakt med oss ?

Boka tid Kontakta oss
Minskning av yttre blygdläppar, Intimkirurgi, Estetiska skönhetsbehandlingar

Minskning av yttre blygdläppar

Kostnad & Info

Operationstid 90 – 120 minuter
Sjukskrivning 1-2 veckor
Bedövning Narkos, i undantagsfall sedering
Pris: 36.000:-

Drottninggatan 42 Helsingborg

Preliminär bedömning

Du kan här översända bilder för en preliminär bedömning kring vilken typ av ingrepp vi rekommenderar och även en preliminär prisuppgift.
Pris och behandlingsmetod kan fastslås först efter en konsultation och en preliminär bedömning är inte bindande för Oranos Plastikkirurgi. Den slutgiltiga bedömningen, priset för ingreppet och behandlingsalternativ lämnas inte förrän konsultation genomförts.

KONTAKTA OSS

Steg för att få vad du önskar

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt