Vad är vaginal försnävning?

En vaginal försnävning är ett kirurgiskt ingrepp som hjälper dig och din partner till ökad sexuell tillfredställelse. Försnävning är vanligt efter exempelvis förlossning då man kan uppleva att dom vaginala musklerna har förslappats och det sexuella samlivet påverkats. Man kan göra en mindre eller större försnävning beroende på det individuella fallet. Vissa behöver bara göra en åtstramning vid slidöppningen, andra hela vägen in.

Hur går man till väga?

Inför en försnävning krävs först och främst en konsultation. Under konsultationen börjar gynekologen med att undersöka dig för att kunna göra rätt bedömning, dvs. om en vaginal försnävning kommer att kunna förbättra dina besvär. Det görs också en bedömning huruvida ett mindre eller större ingrepp är nödvändigt – eller om önskad effekt kan uppnås med FemiLift™ laserbehandling istället.

Observera att vi endast utför kirurgisk vaginal försnävning under narkos och inte under lokalbedövning

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED VAGINAL FÖRSNÄVNING

 

Hur kan du komma i kontakt med oss ?

Boka tid Kontakta oss
Vaginal försnävning

Vaginal försnävning

Kostnad & Info

Operationstid 90 – 120 minuter
Sjukskrivning 1-2 veckor
Bedövning Narkos, i undantagsfall sedering
Pris: 36.000:-

Drottninggatan 42 Helsingborg

Preliminär bedömning

Du kan här översända bilder för en preliminär bedömning kring vilken typ av ingrepp vi rekommenderar och även en preliminär prisuppgift.
Pris och behandlingsmetod kan fastslås först efter en konsultation och en preliminär bedömning är inte bindande för Oranos Plastikkirurgi. Den slutgiltiga bedömningen, priset för ingreppet och behandlingsalternativ lämnas inte förrän konsultation genomförts.

KONTAKTA OSS

Steg för att få vad du önskar

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt