Behandling med ClinicPen-EPN

På Oranos Plastikkirurgi erbjuder vi microneedling med ClinicPen-EPN för både hud och hår. Som hårbehandling har den vitaliserande effekt och aktiverar produktionen av hår i svaga hårsäckar för tätare och friskare hår. Vad är ClinicPen-EPN?

ClinicPen-EPN är en ny teknik som kombinerar microneedling och elektroporering, där små vibrerande nålhuvuden skapar mikrokanaler i hårbotten som gör att det serum eller NCTF (New Cellular Treatment Factor) som appliceras arbetas in på djupet. Vid Microneedling Hår använder vi Cellmula HD, en koncenterad lösning berikad med 56 aktiva ingredienser.

Elektroporeringen som sker samtidigt gör att serumet utsätts för ett elektroniskt fält som öppnar upp cellmembranen och gör att serumet kan passera in i cellerna för verkligt djupgående effekt.

Behandlingen kan även kombineras med PRP för bättre resultat.

 

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED CLINICPEN-EPN

 

Hur kan du komma i kontakt med oss ?

Boka tid Kontakta oss
Botox, Microneedling, Hårbehandlingar, Skönhetsbehandlingar Ansikte

Microneedling

Kostnad & Info

Operationstid 60 minuter
Pris: 2500kr

Preliminär bedömning

Du kan här översända bilder för en preliminär bedömning kring vilken typ av ingrepp vi rekommenderar och även en preliminär prisuppgift.
Pris och behandlingsmetod kan fastslås först efter en konsultation och en preliminär bedömning är inte bindande för Oranos Plastikkirurgi. Den slutgiltiga bedömningen, priset för ingreppet och behandlingsalternativ lämnas inte förrän konsultation genomförts.

KONTAKTA OSS

Steg för att få vad du önskar

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt

     

    Drottninggatan 42 Helsingborg