Vad är inre labiaplastik?

Ingreppet innebär en minskning av de inre blygdläpparna som börjar vid klitoris och sträcker sig ner till slidöppningen. Storleken är individuell, sträcker man ut dem kan de variera i storlek mellan en till åtta centimeter. Ökad tillväxt av de inre blygdläpparna kan orsaka smärta, irritation och obehag vid samlag eller om man bär åtsittande kläder. Det kan också vara så att du bara önskar åtgärda de inre blygdläpparnas utseende av estetiska skäl.

Labiaplastik kan utföras både på de inre blygdläpparna (labia minora) och de större, yttre blygdläpparna (labia majora). Vid labiaplastik förändras storleken eller formen på labia, även asymmetrier kan åtgärdas. Ingreppet kan kombineras med vaginoplastik för önskat resultat.

Vill du veta mer om labiaplastik?

För att ta reda på om labiaplastik är ett passande ingrepp för dig, bokar du en konsultation med Dr Selma Mowazi på Lotuskliniken. Om labiaplastik är lämpligt bestämmer vi tillsammans ett datum för operation på vår intimkirurgiska klinik. Ingreppet utförs med lokalbedövning, så du behöver inte känna någonting under operationen.

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED INRE LABIAPLASTIK

 

Hur kan du komma i kontakt med oss ?

Boka tid Kontakta oss
Minskning av inre blygdläppar, Estetiska skönhetsbehandlingar

Minskning av inre blygdläppar

Kostnad & Info

Operationstid 90 – 120 minuter
Sjukskrivning 1-2 veckor
Bedövning Narkos, i undantagsfall sedering
Pris: 36.000:-

Preliminär bedömning

Du kan här översända bilder för en preliminär bedömning kring vilken typ av ingrepp vi rekommenderar och även en preliminär prisuppgift.
Pris och behandlingsmetod kan fastslås först efter en konsultation och en preliminär bedömning är inte bindande för Oranos Plastikkirurgi. Den slutgiltiga bedömningen, priset för ingreppet och behandlingsalternativ lämnas inte förrän konsultation genomförts.

KONTAKTA OSS

Steg för att få vad du önskar

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt

     

    Drottninggatan 42 Helsingborg