Vad är PRP?

Upplever du håravfall eller att ditt hår blir tunnare? Då kan PRP hårbehandling vara lösningen för dig. Oranos har lång erfarenhet av att utföra PRP-behandlingar för förbättrad hårtillväxt.

PRP står för Platelet Rich Plasma och är en behandlingsmetod där man tar en liten mängd blod från patienten. Från blodet utvinns blodplasma med hög koncentration blodplättar, upp till fem gånger så många som i det naturliga blodet. Plasman injiceras sedan med små stick i hårbotten.

I hårbotten ger blodplättarna ifrån sig naturliga tillväxthormoner som startar en rad positiva processer, bland annat skickas signaler till stamcellerna om att öka produktionen av hårceller och blodcirkulationen ökar. På så sätt stimuleras kroppens celler att återuppbygga vävnad och svaga hårsäckar återhämtar sig.

Det fina med PRP är att metoden inte har några biverkningar eftersom behandlingen består av patientens egna celler, helt utan läkemedel, kemikalier eller tillsatser.

PRP påskyndar även läkningsprocessen efter medicinska och estetiska behandlingar. Man kan också behandla ansiktet med PRP, vilket ibland kallas vampyrlyft. 

 

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED PRP HÅR

 

Hur kan du komma i kontakt med oss ?

Boka tid Kontakta oss

PRP Hår

Kostnad & Info

Behandlingstid 60 min
Pris: 2500kr

Preliminär bedömning

Du kan här översända bilder för en preliminär bedömning kring vilken typ av ingrepp vi rekommenderar och även en preliminär prisuppgift.
Pris och behandlingsmetod kan fastslås först efter en konsultation och en preliminär bedömning är inte bindande för Oranos Plastikkirurgi. Den slutgiltiga bedömningen, priset för ingreppet och behandlingsalternativ lämnas inte förrän konsultation genomförts.

KONTAKTA OSS

Steg för att få vad du önskar

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt

     

    Drottninggatan 42 Helsingborg