PRP-behandling för ett fylligare hår

PRP (platelet rich plasma) är en effektiv och proaktiv behandling som löser problemet med håravfall. PRP-behandling kan utföras på både män och kvinnor och stimulerar hårtillväxten. Behandlingen kan utföras på både på huvud och skägg.

Oranos  Clinic är marknadsledande inom PRP i Sverige med flest antal genomförda behandlingar. Vi har förfinat PRP-tekniken ytterligare och har idag mycket goda resultat på de behandlingar vi erbjuder. Vi erbjuder hårbehandling med PRP på alla våra kliniker.

Få ditt hår undersökt av en specialist innan du gör en hårbehandling med PRP

För att veta om PRP behandling kommer ge goda resultat rekommenderar vi att man först blir undersökt av en specialist innan en påbörjad hårbehandling med PRP. En hälsodeklaration måste fyllas i och om det finns begränsningar går vi igenom dessa. Vi diskuterar även vad de kan ha för effekt på slutresultatet om patienten väljer att påbörja PRP-behandling.

Vad är PRP hårbehandling?

PRP är trombocyter som utvinns ur den egna blodplasma. Trombocyter är proteiner som innehåller tillväxtfaktorer. Stamcellerna runt hårsäcken stimuleras när blodplasman med tillväxtfaktorer injiceras in i skalpen. När hårsäcken vidgar sig och blir större börjar den producera ett starkare hårstrå och hårtillväxten ökar.

 

Därför ska du göra din PRP hårbehandling här

  • Lång erfarenhet inom PRP
  • Marknadsledande hårklinik inom PRP i Sverige.
  • Förfinat PRP-tekniken för att ge optimalt resultat för våra patienter.
  • Kostnadsfri konsultation ingår innan behandlingen, samt kostnadsfri uppföljning.

Hårexperter

Varför Oranos Hårtransplantation ?

På Oranos Hårtransplantation erbjuder vi ett flertal olika behandlingar för dig som vill göra en hårtransplantation. Vi arbetar även med att transplantera hår med hjälp av flera olika metoder för att kunna hjälpa dig i bästa möjliga mån. Processen börjar med att en av våra specialiserade läkare med lång erfarenhet inom hårtransplantation tittar på dina behov, varefter vi skräddarsyr ett alternativ för dig. Ibland kan det räcka med en typ av behandling, men andra gånger kombinerar vi flera olika för att uppnå optimalt resultat. Vi erbjuder nedanstående hårtransplantationer:

✓ Över 4000 glada och nöjda patienter
✓ Våra läkare behandlar både män och kvinnor i olika åldrar
✓ en av de bästa och mest erfarna Hårtransplantations läkare i norden

hårtransplantationer Läkare

De bästa internationella specialisterna inom hårtransplantationer

De bästa internationella specialisterna inom hårtransplantationer med lång erfarenhet inom hårtransplantationer som ger dig de bästa resultaten att vara mycket nöjda med

hårtransplantation

Dr. Nancy

Hairtranspalntation Kirurg

hårtransplantation

Dr. Sun

kirurg

erfarenhet, hårtransplantation

Drottninggatan 42 Helsingobrg

Vill du veta mer om våra tjänster ?

boka tid idag och träffa en specialist för att få det bästa lösning som passar bara dig 

Steg för att få vad du önskar

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt

    Jag är såååå suuuper nöjd med er. Både ni som personal och jobbet ni gjorde.

    Lowisa