Vad är botoxbehandling?

Botox (botolinumtoxin) är ett muskelavslappnande medel som används för att reducera mimiken och minska rynkor. Vanliga behandlingsområden är de horisontella linjerna i pannan, kråksparkar kring ögonen och argrynkan.

Injektionen av botolinumtoxin blockerar specifika nervsignaler som gör att en viss muskel dras samman. Effekten blir att linjer och rynkor mjukas upp och syns avsevärt mindre.

I huvudsak används behandlingen mot befintliga rynkor och linjer, men om du har anlag för att utveckla markerade rynkor eller mycket aktiv ansiktsmuskulatur kan förebyggande behandling vara lämplig.

Botoxinjektion är en av de vanligaste skönhetsbehandlingarna i världen och är väldigt säker förutsatt att den utförs av legitimerad läkare eller sjuksköterska. Behandlingen gör inte nämnvärt ont och kräver ingen direkt konvalescens. Det dröjer 2-3 dagar innan du ser full effekt.

Behandlingen är inte permanent och behöver upprepas inom 3-6 månader för bibehållet resultat.

 

VAD MAN BEHANDLAR MED BOTOX

  • Rynkor
  • Linjer
  • Asymmetriskt utseende
  • Överaktiv muskulatur
 

RESULTAT DU KAN FÖRVÄNTA DIG MED BOTOX

  • Minskade rynkor och linjer
  • Naturligt fräsch
  • Utvilat utseende
 

Hur kan du komma i kontakt med oss ?

Boka tid Kontakta oss

Botox

Kostnad & Info

Behandlingstid fr. 15 min
Utförs av Läkare
Pris: fr. 1500kr

Drottninggatan 42 Helsingborg

Preliminär bedömning

Du kan här översända bilder för en preliminär bedömning kring vilken typ av ingrepp vi rekommenderar och även en preliminär prisuppgift.
Pris och behandlingsmetod kan fastslås först efter en konsultation och en preliminär bedömning är inte bindande för Oranos Plastikkirurgi. Den slutgiltiga bedömningen, priset för ingreppet och behandlingsalternativ lämnas inte förrän konsultation genomförts.

KONTAKTA OSS

Steg för att få vad du önskar

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt