Vad är urininkontinens?

Det finns två typer av urininkontinens och en kombination av båda är vanligt.

  • Ansträngningsinkontinens är när du får urinläckage t ex när du nyser, hoppar, joggar eller hostar. Här hjälper framförallt knipövningar eller andra former av bäckenbottenträning.

  • Trängningsinkontinens kallas det om du brukar bli plötsligt kissnödig och inte hinner till toaletten i tid. Blåsträning, det vill säga att försöka tänja på intervallerna mellan toalettbesöken är här att rekommendera.

Vad kan jag göra om besvären förvärras?

Oftast är information, rådgivning och träning av bäckenbotten tillräckligt. Blåsträning i kombination med läkemedel kan också hjälpa.

Kontakta oss för rådgivning och hjälp, vi kan även remittera till Landstinget vid behov av operation.

Vad finns det för behandlingar?

FemiLift™ är en toppmodern, icke-invasiv behandlingsmetod med fraktionerad CO2-laser som gett otaliga positiva resultat. Metoden är snabb, smärtfri och effektiv för att strama upp vaginala slemhinnor och avhjälpa ansträngningsinkontinens och urinläckage.

SYMPTOM

 

Hur kan du komma i kontakt med oss ?

Boka tid Kontakta oss
Urinläckage, estetisk gynekologi

Urinläckage / Urininkontinens

Kostnad & Info

Operationstid 30 minuter
Pris: fr. 4000kr

Drottninggatan 42 Helsingborg

Preliminär bedömning

Du kan här översända bilder för en preliminär bedömning kring vilken typ av ingrepp vi rekommenderar och även en preliminär prisuppgift.
Pris och behandlingsmetod kan fastslås först efter en konsultation och en preliminär bedömning är inte bindande för Oranos Plastikkirurgi. Den slutgiltiga bedömningen, priset för ingreppet och behandlingsalternativ lämnas inte förrän konsultation genomförts.

KONTAKTA OSS

Steg för att få vad du önskar

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt