Har du smärta vid samlag?

Slidkramp eller vaginism är ett relativt vanligt problem som drabbar drygt 6 av 100 svenskar. Slidkramp har ofta delvis psykiska orsaker och har för många tjejer förödande effekt på sexlivet. Men effektiv hjälp finns att få. Det finns en rad olika behandlingsmetoder som kan bota eller åtminstone lindra problemet.

Behandling med botox

En ny metod är att använda botox som normalt förknippas med skönhetsingrepp. Botox (botulinumtoxin) paralyserar muskeln som det injiceras i och gör den slapp i flera månader. Injektion i slidmuskeln paralyserar den, vilket gör att den inte kan krampa vid samlag. Även om paralyseringseffekten försvinner efter några månader är målet att kroppen då ska ha vant sig vid att samlag inte gör ont och att man därmed inte reflexmässigt spänner sig.

Hur går behandling till?

Allt börjar med en undersökning där din situation bedöms av en erfaren gynekolog som specialutbildats för behandlingsmetoden. Sedan följer en rad träningsbehandling innan botox-behandlingen genomförs, denna följs också upp med träningsbehandlingar. Själva botox-behandlingen utförs med lokalbedövning och tar ca 45 minuter.

 

Hur kan du komma i kontakt med oss ?

Boka tid Kontakta oss

Kostnad & Info

Operationstid 45 minuter
Pris: 4500kr

Drottninggatan 42 Helsingborg

Preliminär bedömning

Du kan här översända bilder för en preliminär bedömning kring vilken typ av ingrepp vi rekommenderar och även en preliminär prisuppgift.
Pris och behandlingsmetod kan fastslås först efter en konsultation och en preliminär bedömning är inte bindande för Oranos Plastikkirurgi. Den slutgiltiga bedömningen, priset för ingreppet och behandlingsalternativ lämnas inte förrän konsultation genomförts.

KONTAKTA OSS

Steg för att få vad du önskar

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt